Träffar från Mila Kunis – konstigt?

Sitter och kollar i mitt enkla statistik program och ser att en hel del trafik kommer från sökningar relaterade till namnet Mila Kunis. Det kanske inte alls är konstigt då denna domänen har kopplingar till namnet. Men det är ju inte alls vad jag vill med denna bloggen. Så har du som läser något tips på hur jag kan öka min trafik från exempelvis sökmotorn Bing eller Google till denna bloggen. Jag vill skulle vilja synas på sökordet blogg. Men det kanske inte är optimalt för denna bloggen?

Hoppas inte du kom till min blogg från en sökning relaterad till Mila Kunis då det inte alls är den typ av trafik jag vill ha här. Men jag är glad vilket som, heldre 1 besökare än ingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>