Mitt namn är inte Mila Kunis

Många som kommer till min blogg söker på namnet Mila Kunis. Det är inte jag, hos är en kändis från Hollywood som inte har något med denna sidan att göra. Jag som skriver här registrerade denna domänen för att jag gillar milakunis.nu.

Du kommer att kunna läsa mycket spännande saker här och personliga saker. Inte minst kommer jag även att rekommendera Facebook grupper och andra roliga sidor som man kan ha nytta av. Just nu håller jag på att redigera i bloggen. Lite svårt för mig då jag inte är något WordPress proffs, men jag försöker lära mig. Så ge det lite tid och önska mig lycka till :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>