Blev det en blogg om kändisar – njaa

Från början var denna bloggen tänkt att handla om kändisar pga av domänen milakunis.se. Dock var tankeambitionen högre än verkställandet. För det har knappt hänt något alls här som du kanske sett. Dock tänker jag börja lite smått att publicera lite spännande artiklar här de kommande veckorna för att väcka liv i bloggen igen.

Jag vill inte avslöja än vad det kommer att handa om, men det kommer bli bra. Det tror jag starkt på :)

Jag tror dock inte jag får tillbaka mina besökare och följare, detta trotts att mitt första inlägg haft över 43 000 besökare hittills. Men  jag tänkte använda Facebook och Twitter att marknadsföra mina mest attraktiva inlägg i framtiden för att i alla fall försöka! För man ska aldrig ge upp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>